Uniti Atom Headphone Edition

Cikkszám: Uniti_Atom_Headphone_Edition
Uniti Atom Headphone Edition
Uniti Atom Headphone Edition
Uniti Atom Headphone Edition
Cikkszám: Uniti_Atom_Headphone_Edition
1 199 990 Ft

All-in-One Player

Az Uniti Atom Headphone Edition bármilyen helyiséget saját zenehallgató szobává varázsolhat. Ahol a tipikus fejhallgató-erősítők a számítógéphez való csatlakoztatást igénylik, az Uniti Atom Headphone Edition rendelkezik az összes tudással és funkcióval - és a Naim exkluzív streaming platformjával. A többszörösen díjnyertes Uniti Atom fejhallgatóra optimalizált változata 6,3 mm-es és szimmetrikus XLR és Pentaconn kimenetekkel is rendelkezik, emellett számos fejhallgatóval kompatibilis - mi a Focal-t javasoljuk tökéletes partnernek. Még nagyobb rugalmasságot kínálva akár három fejhallgatót is csatlakoztathat, és aszerint válthat, hogy éppen mit és mikor hallgat.

Streamelje saját digitális zenei könyvtárát, kedvenc rádióállomásait és podcastjait, valamint a Spotify, Apple Music, Tidal és Qobuz zenéit és hallgassa a fejhallgatón keresztül anélkül, hogy a környezete megzavarná. Emellett vezeték nélkül streamelhet közvetlenül minden eszközéről az Apple AirPlay 2 és a Chromecast beépített rendszeren keresztül, valamint csatlakoztathat más forrásokat is, a lemezjátszótól az USB-meghajtókig. Fedezze fel mindezt a széles választékot a Naim App segítségével.

Ha hangosan szeretne zenét hallgatni, kompakt streaming előerősítőként is kiválóan használható. Csak adjon hozzá aktív hangsugárzókat vagy egy végerősítőt és hangfalakat - és máris kész a rendszer.

Az Apple és Android készülékekre elérhető Naim App segítségével egyszerűen vezérelheti az Uniti Atom Headphone Edition-t, és akár más zenei rendszereket is összekapcsolhat otthonában egy lenyűgöző, multiroom összeállításban. Az App segítségével hozzáférhet az összes zenéhez, beleértve kedvenc rádióállomásait, streaming szolgáltatásait és lejátszási listáit, valamint felfedezheti az előadói diszkográfiákat és életrajzokat.

Az Uniti Atom Headphone Edition zökkenőmentesen együttműködik más Naim streaming termékekkel, beleértve a Mu-so rendszereket is. Válassza ugyanazt a zeneszámot tökéletes szinkronban, vagy játsszon le különböző zenéket különböző szobákban. A Uniti Atom Headphone Edition párosítható más AirPlay 2-kompatibilis vezeték nélküli hangszórókkal is az Apple Home alkalmazáson keresztül, vagy más Chromecast beépített eszközökkel a Google Home alkalmazáson keresztül.

  • Audió bemenetek: Digitális: 2x optikai S/PDIF 96kHz-ig, koaxiális RCA (24bit/192kHz-ig, DoP 64Fs), analóg: 1 pár sztereó RCA, USB: 2x USB 2.0 (A típusú csatlakozó).
  • Audió kimenetek: Szimmetrikus XLR előerősítő kimenet, RCA előerősítő kimenet
  • Fejhallgató kimenetek: 4,4 mm-es Pentaconn (szimmetrikus) 4 tűs XLR (szimmetrikus) 6,35 mm-es (¼ hüvelykes) jack (aszimmetrikus), 1,5 W RMS csatornánként 16 ohmra, 16 ohmtól felfelé alkalmas fejhallgatókhoz.
  • Hálózat: Ethernet (10/100Mbps), WiFi (802.11 b/g/n/ac belső antennával)
  • Streaming: Apple AirPlay 2, beépített Chromecast, UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, internet rádió, Qobuz
  • Multiroom: Akár öt Naim Streaming termék szinkronizálása és vezérlése a Naim App-on keresztül.
  • méretek: 95 x 245 x 265 mm
  • nettó tömeg: 7.00 kg
  • minimum rendelhető mennyiség: 1 db