Mu-so 2nd Gen Bentley

Cikkszám: Mu-so_2nd_Gen_Bentley_Wireless_Music_System
Mu-so 2nd Gen Bentley
Mu-so 2nd Gen Bentley
Mu-so 2nd Gen Bentley
Cikkszám: Mu-so_2nd_Gen_Bentley_Wireless_Music_System
679 990 Ft
Wireless Music System
A Mu-so for Bentley Special Edition egyedi kialakítású, a többszörösen díjnyertes Mu-so 2. generáción alapuló vezeték nélküli hangszórórendszer, amely hiteles hangzásbeli szakértelmet kínál a legújabb zenei streaming technológiával, kiváló megépítési minőséggel, kellemes használhatósággal és még a TV-hangzás átalakítására is képes. Ezt a kiadást kizárólag Bentley dizájnelemekkel, többek között lakkozott faborítással, réz színű elemekkel, finoman megvilágított talppal, speciálisan szőtt hangszóróráccsal és a megvilágított vezérlőtárcsát körülvevő jellegzetes gyémántmintával látták el.

Az új Mu-so for Bentley Special Edition az első Naim Mu-so vezeték nélküli hangszórórendszer, amely fából készült kivitelben készül. A fenntartható afrikai keményfából, Ayous-ból készült készülékház tetejét szakszerűen festették, majd többször lakkozták, hogy egyedülállóan sötét és drámai patinát kapjon. További kiemelkedő jellemzők közé tartozik a feltűnő eloxált alumínium hűtőborda új rézszínű árnyalata, az exkluzív füst színű lábazat, a rézzel átszőtt hangszórórács és a Bentley jellegzetes rácsos kialakítása az érintésre világító hangerőszabályzó tárcsa kerettel.

A Mu-so for Bentley Special Edition a Naim egyedülálló zenei streaming platformját használja, amely páratlan teljesítményt nyújt, amely a vezeték nélküli hangszóróktól egészen a referencia szintű lejátszókig skálázható. Streameljen a zenei szolgáltatások világából, többek között a Spotify, a TIDAL, a Qobuz, az Apple Music és más zenei szolgáltatásokból, vagy közvetlenül az eszközeiről Bluetooth-on, Apple AirPlay-en vagy Chromecast-on keresztül. Az UPnP-támogatás a saját zenei gyűjteménye ultra-nagy felbontású (akár 32bit/384kHz) streamingjéhez is rendelkezésre áll, valamint a Mu-so Roon Ready. A HDMI ARC bemenet megkönnyíti a kedvenc TV-műsorok, filmek és játékok jobb hangzásának élvezetét.

A Mu-so for Bentley Special Edition 450 wattos zenei teljesítményt nyújt, és egyszerre rendelkezik azzal az erővel és kifinomultsággal, hogy hihetetlen teljesítményt nyújtson a hangszóró meghajtók sokaságán keresztül - az okos kialakítású, akusztikailag átlátszó, szőtt rácsok mögött szépen elférő hangszórókon keresztül. A Naim és a Focal közös fejlesztési projektje során tovább optimalizálták ezeket a hangsugárzókat, a Focal szabadalmaztatott akusztikai szakértelmének felhasználásával. Amint azt a rendszer számos díja is tanúsítja, még soha nem hallott ilyen jót egy egydobozos rendszertől.

A nagy teljesítményű Mu-so for Bentley Special Edition önmagában is nagyszerűen szól, és fenségesen szól egy multiroom zenei összeállítás részeként: egy gombnyomással csoportosítható más Naim lejátszókkal és rendszerekkel, bármely AirPlay 2 hangszóróval vagy Chromecast beépített eszközökkel. Fedezze fel és vezérelje zenéjét a Naim App, a tapintható világító tárcsa, vagy a mellékelt távirányító segítségével. Vagy próbálja ki a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérlés támogatását. Még Room Compensation is van, hogy a Mu-so for Bentley Special Edition a lehető legjobban szóljon, bárhol is szeretné, hogy szórakoztassa Önt.

méretek: 122 x 628 x 264 mm
nettó tömeg: 11.20 kg
minimum rendelhető mennyiség: 1 db